zondag 7 april 2013

#ding9 Wijs met media

Spannend, mijn eigen naam opzoeken met Google! Ik zet eigenlijk bewust niet snel iets online dus ik dacht dat er niet zo veel te vinden zou zijn.
Het is toch nog 1 pagina, dat valt me mee. Mijn Facebook pagina staat meteen bovenaan maar die heb ik ingesteld op zichtbaar voor vrienden dus daar staat verder geen informatie op. Mijn net aangemaakte album op Picasa en nog een andere foto waarvan ik niet meer wist dat ik die ook online had gezet, een fotoshoot met mijn dochter, hilarisch! Maar of ik nou wil dat iedereen die kan bekijken?
Mijn Blog van de opleiding vond ik weer terug. En ook een een paar berichtjes van mijn koor. Sommige berichten zijn erg oud en ik heb geen idee hoe/of ik die kan verwijderen.
Ik heb gemerkt dat er toch meer online staat dan je denkt en dat sommige berichten (met foto's zal dat ook zo zijn) niet of niet makkelijk te verwijderen zijn.

1 opmerking:

  1. Klopt helemaal. Er bestaat zelfs zoiets als het "internetgeheugen". Hierin staan verschillende versies van websites opgeslagen, dus kun je oude dingen hierin vaak nog terugvinden. Soms is dat niet erg, maar soms ook wel vervelend.

    Vaak zonder dat we het merken zetten we veel online, soms doen anderen dat voor ons.

    BeantwoordenVerwijderen